szereplők

név:Stella Horan,életkor:20,kis info:A szülei énekesek voltak,ezért ő is énekel.A szakmája az éneklés és néhány évvel ezelőtt a suliban is fellépett.Már volt pár koncertje.A szülei egy évvel ezelőtt meghaltak.  Mindenkit a vezeték nevén hív csak Niall-t nem.Van egy természetfelletti ereje.


név: Jessica Wolf, életkor: 20, kis info: A legjobb barát nője Stella. Elköltözött Stellától. Későbbi részekben fog szerepelni.


név: Niall Horan, életkor: 22, kis info: Niall egy kedves, sokszor vidám srác aki imádja a húgát. A srácokkal és Stellával is sok dalt szokott írni. A szülei egy évvel ezelőtt meghaltak. Van egy természetfelletti ereje.


Név: Liam Payne, életkor: 22, kis info: néha komoly,néha vicces srác. Niall a legjobb barátja, de az összes taggal jóban van. Stellával is jóban lesz.


név: Louis Tomlinson, életkor: 23, kis info: ő is sokszor hülyéskedik/viccelődik. Ő a banda legidősebb tagja. Miután Stella odaköltözik Louis a húga ként fog tekinteni rá.


név: Zayn Malik, életkor: 22, kis info: Ő egy csajozós srác, de amint Stella megérkezik Zayn számára megváltozik a világ.


név: Harry Styles, életkor: 21, kis info: Ő a One Direction vezetője. Mindenkivel jóban van és ő is szokott hülyéskedni/viccelődni.


Stellának még van 3 barátnője, de ők nem fognak sokszor szerepelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése